Elterevertrieder

Elterevertriëder Mertert

Elterevertriëder Waasserbëlleg

Die Ziele der Elternvertreter sind die Information, die Beratung und die Unterstützung der Eltern,
um sich im schulischen und außerschulischen Kurs ihrer Kinder optimal zurechtzufinden.
Die Elternvertreter sind gewählt für eine Periode von zwei Jahren.
Sie wollen für alle aktuellen Themen im Rahmen einer neuen Grundschule ein kompetenter Ansprechpartner sein.
Die Überwachung und das Verständnis des ‚plan de développement scolaire‘ (PDS) sind wesentliche Herausforderungen.

Kontakt Grundschule Mertert: elterevertrieder@mertert-schulen.lu
Kontakt Grundschule Wasserbillig: elterevertrieder.wb@mertert-schulen.lu

Neies vun den Elterevertriëder

Austausch- an Diskussiounsowend

17/01/2014

Är Elterevertriëder vu Mäertert informéieren Iech, dass si
e Mëttwoch, den 22. Januar em 20:15h zu Mäertert an der Grondschoul en oppent Ouer fir Iech hunn, fir all Är Uleiessen a Froen d'Schoul betreffend.
Mir freeën eis op Äert Kommen an op e flotten Owend.

Vos représentants des parents d'élèves vous informent qu'ils se tiennent à votre disposition
le mercredi, 22 janvier à 20:15h à l'école fondamentale de Mertert
pour une soirée d'échanges et de discussions.
Nous nous réjouissons d'avance de discussions intéressantes.

Babysitterausbildung zu Mäertert

14/11/2013

Hei en Artikel aus dem Lëtzebuerger Wort zum Babysittercours, deen d'Elterevertriëder vu Mäertert zesumme mat der Sozialpädagogin, der Mme Julie Koene am Centre d'intervention organiséiert hunn. Fir all Détailer, klickt einfach op de Lien.
 Artikel.pdf(1.67 MB)

Kannerbicherausstellung am Centre Culturel zu Mäertert

01/11/2013

D' Elterevertrieder vun der Grondschoul Mäertert invitéieren an Zesummenaarbecht mat der Libo
den 15.11.2013 vun 16h-20h an den 16.11.2013 vun 14h-19h
op hir Kannerbicherausstellung am Centre Culturel zu Mäertert.

All weider Infoen an de Programm mat de Liesunge fannt Dir op dem Flyer
 Flyer.pdf(498 KB)

Porte ouverte an der Schoul zu Mäertert

13/08/2013

D’Léierpersonal, d’Elterevertrieder an d’Personal vun der Maison Relais vu Mäertert invitéieren Iech alleguer op hir Porte ouverte mat Bicher- a Spillsaachefloumaart an enger Konschtausstellung Samschdes, de 14. September 2013 vun 11 bis 13 Auer zu Mäertert am Schoulhaff.
Eng Visite guidée vun de Gebaier fänkt em 12 Auer an der Entrée vun der Primärschoul un. Fir weider Infoen kuckt w.e.g. d'PDF-Dokument.

Le personnel enseignant, les représentants des parents d’élèves et le personnel de la maison relais de Mertert vous invitent cordialement à leur journée porte ouverte avec marché aux puces pour enfants et exposition d’art le samedi, 14 septembre 2013 de 11 à 13 heures dans la cour de l’école de Mertert.
Une visite guidée des bâtiments débutera à 12 heures à l’entrée de l’école primaire. Pour plus d'infos, consultez le document PDF en annexe.

Éischt Zeréck