Elterevertrieder

Elterevertriëder Mertert

Elterevertriëder Waasserbëlleg

Die Ziele der Elternvertreter sind die Information, die Beratung und die Unterstützung der Eltern,
um sich im schulischen und außerschulischen Kurs ihrer Kinder optimal zurechtzufinden.
Die Elternvertreter sind gewählt für eine Periode von zwei Jahren.
Sie wollen für alle aktuellen Themen im Rahmen einer neuen Grundschule ein kompetenter Ansprechpartner sein.
Die Überwachung und das Verständnis des ‚plan de développement scolaire‘ (PDS) sind wesentliche Herausforderungen.

Kontakt Grundschule Mertert: elterevertrieder@mertert-schulen.lu
Kontakt Grundschule Wasserbillig: elterevertrieder.wb@mertert-schulen.lu

Neies vun den Elterevertriëder

Nei Elterevertriëder zu Mertert

09/01/2023

D'Ecole Pierre Frieden an hire Comité freeën sech, di nei Elterevertriëder an hirer Mëtt dierfen ze begréissen. Op eng flott a spannend Zesummenaarbecht! De Patrick, d'Carole, d'Jeannine, d'Nadine, d'Sally an d'Véronique kënnt Dir am beschten erreechen iwwer folgend E-Mail-Adress: elterevertrieder@mertert-schulen.lu

Schouldoheem: Asazméiglechkeeten vun den OLEFA-Tools fir doheem ze léieren

29/03/2020

EducDesign huet e Blog (www.olefaschool.lu/schouldoheem)  erstallt, deen landeswäit déi verschiddenst Azsazméiglechkeeten collectéiert, wei d'TOLEFA-Tools bidden
- fir engersaïts vun doheem aus den Unterrëcht ze organiséier an ze suivéieren - an anersäit sde Schüler-innen d'Méiglechkeet ze ginn ze léieren, Aufgaben ze machen an hir Aktivitéiten autonom ze dokumentéieren.

Asazszenarien Homeschooling

Niklosmaart 2019

25/11/2019

Och dëst Joer invitéiere mir op den anzwëschen traditionellen Niklosmaart.

E fënd den 30.11.2019 zu Waasserbëlleg am Schoulhaff statt.

Ab 12:00 Auer:
Iess-, Gedrénks a Verkafsstänn
                         Bastelatelier vun Art à l'Ecole

14:45 Auer: De Kleeschen kënnt bei der Schoul un

16:00 Auer: Theater am Centre Culturel

Weider Detailer souwéi de vollstännege Programm fannt Dir um Flyer an der Galerie.

Grouss Kannerbicherausstellung zu Mertert

25/10/2019

D‘Elterevertriëder aus der Grondschoul Mertert organiséieren hir traditionell Kannerbicherausstellung am Centre Culturel zu Mertert.

Doriwwer eraus fannen och nach folgend Aktivitéite statt:

Donneschdes, den 21.11.2019

15-16h: Bastelatelier

16-17h: Ëffentlech Liesung mam Betsy Denzer, gesponsert vun der Musel-Sauer-Mediathéik

17-18h: Bastelatelier

Freides, den 22.11.2019