Zum Haaptinhalt sprangen

Wëllkomm

Wëllkomm um Internetsite vun de Schoulen vu Mäertert a Waasserbëlleg. Hei fannt dir Informatiounen, Neiegkeeten, aktuell Aarbechten vun de Kanner an d'Bibliothéik.

Aktuell News | All News uweisen

Niklosmaart

04/12/2017

Niklosmaart 2.12.2017 ab 13:00 Auer

22/11/2017

De Fëscherveräin an d'Grondschoul Waasserbëlleg lueden Iech häerzlech op hiren 2. Niklosmaart an.

Fir gutt Ambiance, flott Chrëchtdeco an Iessen an Drénken ass gesuergt.

A wann der Iech ganz gutt schéckt, da kënnt de Kleeschen och bis laanscht. ;)

De komplette Programm fand Dir op eisem Flyer.

Kannerbicherausstellung am Centre Culturel zu Mäertert

18/10/2017

Vum 16. bis de 17. November ass zu Mäertert am Centre Culturel nees di grouss Kannerbicherausstellung.
All d'Detailer zum Programm, den Atelieren, den Optrëtter an de Liesungen fannt Dir am FLYER.
D'Elterevertriëder vu Mäertert freeën sech op Äre Besuch!

Du 16 au 17 novembre, une grande exposition de livres pour enfants ouvrira ses portes au Centre Culturel à Mertert.
Pour d'amples informations concernant le programme, les ateliers, les scènes et les lectures, veuillez vous référer au FLYER.
Les représentants des parents d'élèves se réjouissent de votre visite!

Den Cycle 3.2 verschéinert de Gank !

30/03/2017

Den Cycle 3.2 huet eng Serie vu Silhouetten erstallt, personaliséiert an opgehaang. De but : Mir weisen, dass mir gudd zesumme schaffen kennen an stellen eis Klass als Eenheet duer & verschéineren den Gank ! :-)

Éischt Zeréck Nächst Lescht

chevron_left