Elterevertrieder

Elterevertriëder Mertert

Elterevertriëder Waasserbëlleg

Die Ziele der Elternvertreter sind die Information, die Beratung und die Unterstützung der Eltern,
um sich im schulischen und außerschulischen Kurs ihrer Kinder optimal zurechtzufinden.
Die Elternvertreter sind gewählt für eine Periode von zwei Jahren.
Sie wollen für alle aktuellen Themen im Rahmen einer neuen Grundschule ein kompetenter Ansprechpartner sein.
Die Überwachung und das Verständnis des ‚plan de développement scolaire‘ (PDS) sind wesentliche Herausforderungen.

Kontakt Grundschule Mertert: elterevertrieder@mertert-schulen.lu
Kontakt Grundschule Wasserbillig: elterevertrieder.wb@mertert-schulen.lu

Neies vun den Elterevertriëder

Niklosmaart 2018

05/12/2018

Hei e puer Andréck vum Niklosmaart 2018. Villmools Merci un All déi wou eng Hand mat ugepaak hunn: Enseignants, Elteren & Kanner. Merci och un de Fëscherveräin an d'Gemeng fir d'Organisatioun an d'Zesummenaarbecht. Merci un d'Carole fir déi flott Foto'en.

Niklosmaart

04/12/2017

Kannerbicherausstellung am Centre Culturel zu Mäertert

18/10/2017

Vum 16. bis de 17. November ass zu Mäertert am Centre Culturel nees di grouss Kannerbicherausstellung.
All d'Detailer zum Programm, den Atelieren, den Optrëtter an de Liesungen fannt Dir am FLYER.
D'Elterevertriëder vu Mäertert freeën sech op Äre Besuch!

Du 16 au 17 novembre, une grande exposition de livres pour enfants ouvrira ses portes au Centre Culturel à Mertert.
Pour d'amples informations concernant le programme, les ateliers, les scènes et les lectures, veuillez vous référer au FLYER.
Les représentants des parents d'élèves se réjouissent de votre visite!

GRATIS Formatioune fir Elteren

07/02/2016

Den Dagesmamm-Service "Rasselbande", a Kooperatioun mat der "Eltereschoul Osten" bidd allen interesséierten Elteren verschidde Gratis-Formatiounen un. Des Formatiounen fannen all Kéier zu Mertert selwer, am Gebai vum Dagesmamm-Service, op der Adress 15, route de Wasserbillig statt. Fir weider Informatiounen zu den Themen an den Daten, klickt w.e.g. op d'Flyeren.

Impressioune vun der Kannerbicherausstellung

08/12/2015

Hei e puer Impressioune vun der Kannerbicherausstellung am Centre Culturel zu Mertert, déi vun den Elterevertriëder organiséiert gouf a wou och Liesunge fir d'Schoulkanner stattfonnt hunn.

Éischt Zeréck Nächst Lescht